Mansur Yavaş "Cumhurbaşkanı Yardımcılığı" hesabını kapattı

Mansur Yavaş "Cumhurbaşkanı Yardımcılığı" hesabını kapattı
CHP'li Ankara BB Başkanı Mansur Yavaş, seçim yenilgisi sonrası "Cumhurbaşkanı Yardımcılığı" için açtığı Twitter hesabını kapattı.

CHP'li Ankara BB Başkanı Mansur Yavaş, "Cumhurbaşkanı Yardımcılığı" için açtığı ve seçim sürecinde paylaşımlar yaptığı Twitter hesabını kapattı.

Masa ortaklarından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "kumar masası", "noter masası" sözleriyle terk ettiği 7'li Masaya dönüş şartı olarak sonrası İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Yardımcısı olacağı belirtilen Ankara BB Başkanı Mansur Yavaş, ittifakın seçimi kaybetmesi sonrası "Cumhurbaşkanı Yardımcılığı" için açtığı ve seçim sürecinde paylaşımlar yaptığı Twitter hesabını kapattı.

Hesapta kullanıcılar, "Bir hata oluştu tekrar deneyiniz" mesajıyla karşılaşıyor.

untitled-1.jpg

ÖZALAN: TEK YAPTIĞI BU TWİTTER HESABIYDI, ONU DA KAPATTI

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, "CHP'li Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Aday Adaylığı için açtığı Twitter hesabını kapattı. Hizmet yok, proje yok, bir eser açılışı yok. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı boyunca açtığı tek şey, bu Twitter hesabıydı. Onu da kapattı. Korkaklar, zafer anıtı dikemez." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.