Mansur Yavaş zaferini ilan etti

Mansur Yavaş zaferini ilan etti
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, seçim sonuçlarına ilişkin açıklama yaptı.

Yavaş'ın açıklamaları şöyle:

Çalışmalarımıza inan, bizlere güvenen ve her zaman yanımızda olan başta sayın Genel Başkanımız Özgür Özel olmak üzere, eski Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, partimizin tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum.

Bizim asıl kahramanlarımız sizlerdiniz. Cadde cadde, sokak sokak çalışan, başkentimiz adil yönetim anlayışı için birçok fedakarlıkta bulunan başta gönüllülerimiz olmak üzere tüm kadınlara, gençlerimize, esnafımıza, STK’larına, kanaat önderlerine, kısacası Ankara halkının tamamına yürekten teşekkür ediyorum.

Bize atılan iftiralara rağmen bana güç veren, gözlerine her baktığımda hayatın anlamını yeniden keşfettiğim biricik aileme çok teşekkür ediyorum.

Biz bu seçim sonuçlarını zafer olarak görmüyoruz. Karşımızda düşman yok. Hepimiz bu kentin onurlu birer ferdiyiz. Siyasi görüşlerimiz farklı olabilir, dünyaya bakışımız farklı olabilir. Artık seçim bitti, rozetimizi çıkaracağız, 6 milyon Ankaralıya kimseyi ayırmadan hizmet edeceğiz.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.