Mardin MTB Cup’a Konyalı pedallar damga vurdu

Mardin MTB Cup’a Konyalı pedallar damga vurdu
Mardin MTB Cup’ta Konyalı sporcular başarılı sonuçlarla öne çıktı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Mardin Valiliği ve Türkiye Bisiklet Federasyonu iş birliğinde kentin tarihi güzelliklerine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen 1'inci Mardin Dara Antik Kenti MTB CUP XCO Dağ Bisikleti Şampiyonası, 30 şehirden 138 sporcunun katılımıyla 5 kategoride yapıldı.

ffvknxewyae2zc4.jpg

ffweyg4wyaawth3.jpg

Mardin´de Gençlik ve Spor Bakanlığı, Mardin Valiliği ve Türkiye Bisiklet Federasyonu iş birliğinde kentin tarihi güzelliklerine dikkat çekmek amacıyla `Pedallar Medeniyetlerin Beşiği Mardin'de´ sloganıyla yarışma düzenlendi. `Eski Mardin sokaklarında Vali Mahmut Demirtaş´ın Cumhuriyet Meydanı´nda start vermesiyle başlayan yarışmada bisikletçiler, tarihi Mardin´de merdivenli ve dar sokaklarda kıyasıya mücadele verdi. 5 farklı kategoride 30 şehirden aralarında milli sporcuların da bulunduğu 25'i kadın 138 sporcu, dar ve merdivenli sokaklardaki yaklaşık 10 kilometrelik parkurda pedal çevirdi.

mardinn.jpg

KONYALI DEPALLAR KÜRSÜDE

İlk gün Eski Mardin Sokaklarında gerçekleştirilen Mardin Dağ Bisikleti kupasında Genç erkeklerde ilk 2 sıra Konyalı pedalların oldu. Konya Gençlikspor’dan Emre Yuca birinci, Fahrettin Badak ikinci sırada yarışı tamamladı.

Genç erkeklerde de ilk 2 sıra Konyalı sporcuların oldu. Akören Kültürspor’dan Muhammed Ali Sünbül yarışı birinci sırada bitirirken Konya Taşkentspor’dan Mehmet Emin Çiçek ikincilik basamağında yer aldı.

İkinci gün Mardin Dara Antik Kenti XCO yarışlarında U17 erkeklerde Akören Kültürspor’dan Muhammed Ali Sünbül, U15 Erkeklerde de Taşkentspor’dan Necdet Günaydın birinci olarak kürsünün ilk basamağında yer aldı. Genç erkeklerde ise Konya Gençlikspor’dan Emre Yuca ikinci sırada yer aldı.

ffwewrixoaak4-d.jpg

ffweyhaxeaamdlf.jpg

marfdinnn.jpg

ffvwpatxkaa6na7.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.