Mardin'de hırsızlık

Mardin'de hırsızlık
Artuklu ilçesinde bir iş yerinden hırsızlık yaptıkları öne sürülen 3 kişi tutuklandı - İş yerinden malzemelerin çalınması, güvenlik kameralarınca da kaydedildi

MARDİN (AA) - Mardin'in Artuklu ilçesinde bir iş yerinden hırsızlık yaptıkları iddia edilen 3 kişi tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Devlet Hastanesi eski binasındaki kantinden market malzemesinin çalınması üzerine çalışma başlatıldı.

MOBESE ve iş yerlerine ait güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesiyle olayı gerçekleştirdikleri öne sürülen Ş.Ö (19), İ.B (22) ve L.D. (20) çaldıkları malzemelerin bir kısmıyla yakalandı.

Zanlılar, işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Öte yandan, iş yerinden hırsızlık anı, güvenlik kameralarınca da kaydedildi. Görüntülerde, bir kamyonet ile eski Devlet Hastanesi önüne gelen zanlıların, keşif yaptıktan sonra buradan ayrılması yer alıyor.

Kayıtlarda, bir süre sonra aracı kantin önüne getiren zanlıların, çaldıkları malzemeleri kamyonete yükledikten sonra uzaklaştıkları ve çaldıkları malzemeleri bir iş yerinin önüne indirdikleri görülüyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.