Mardin'de Koronavirüs Nedeniyle Bir Mahalle İle Mezra Karantinaya Alındı

Mardin'de Koronavirüs Nedeniyle Bir Mahalle İle Mezra Karantinaya Alındı
MARDİN (AA) - Mardin'in Derik ilçesinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında bir mahalle ile mezra karantinaya alındı.Valilikten yapılan...

MARDİN (AA) - Mardin'in Derik ilçesinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında bir mahalle ile mezra karantinaya alındı.

Valilikten yapılan açıklamada, ilçenin kırsal Kovalı mahallesi ile mahalleye bağlı Tepecik mezrasına, Kovid-19 salgını nedeniyle giriş çıkışlara izin verilmediği belirtilerek, şunlar kaydedildi.

"İlimiz Derik İlçesi Kırsal Kovalı Mahallesi ve Kovalı Mahallesi'ne bağlı Tepecik mezrasında, koronavirüs salgınından vatandaşlarımızı korumak, salgının yayılmasını önlemek ve kontrol altına alınmasını sağlamak amacıyla, Derik İlçe Hıfzıssıhha Kurulunca bugün itibariyle ikinci bir karara kadar istisnai durumlar dışında giriş ve çıkışlara izin verilmemesi, gerekli tüm güvenlik ve sağlık tedbirlerinin azami derecede alınmasına karar verilmiştir."



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.