Mardin'de polis noktalarına zırhlı kulübeler yerleştiriliyor

Mardin'de polis noktalarına zırhlı kulübeler yerleştiriliyor
Terör örgütü PKK üyelerine yönelik operasyonların sürdüğü Nusaybin ilçesinde giriş ve çıkış noktalarına zırhlı kulübeler konulmaya başlandı

Mardin'de terör örgütü PKK'nın saldırılarına karşı polis noktalarına zırhlı kulübeler yerleştiriliyor.

Kentte, PKK'lı teröristlerin yakalanması, çukurların kapatılması, barikatların kaldırılması, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması için güvenlik önlemleri arttırıldı.

Türk Silahlı Kuvvetleri ve emniyet unsurlarınca terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonların sürdüğü Nusaybin ilçesinde giriş ve çıkış noktalarına güvenlik amaçlı zırhlı kulübeler yerleştirilmeye başlandı.

Terör saldırılarına karşı ilk etapta Suriye sınırındaki Kızıltepe ilçesine 15, diğer ilçelere de 25 zırhlı kulübe yerleştirilecek.

Polislerin nöbet tuttuğu 15 tonluk zırhlı güvenlik kulübelerinde, klima sistemi, ısıtıcı, telefon, silah dolabı, havalandırma fanı, 2 alarm butonu ve yangın tüpü yer alıyor.

Önlemler kapsamında güvenlik güçlerince kullanılan lojmanlar ile bazı polis merkezlerinin yakınına da beton bloklar yerleştirildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.