Mardin'de Suriyeli ailelere yardım

Mardin'de Suriyeli ailelere yardım
İstanbul'da yaşayan hayırsever bir iş adamı 2 bin Suriyeli aileye gıda yardımında bulundu

MARDİN (AA) - Mardinli hayırsever iş adamı Ahmet Demir, ihtiyaç sahibi Suriyeli ailelere gıda yardımı yaptı.

İstanbul'da yaşayan hayırsever iş adamı Demir'in gönderdiği her biri 25 liralık 4 bin gıda kartı, Mardin-Suriye Yardımlaşma Platformu aracılığıyla 2 bin Suriyeli aileye dağıtıldı.

Vali Yardımcısı Tolga Kamil Ersöz, bu yardımların yerinde olduğunu belirterek, bu tür yardımların devam etmesi gerektiğini kaydetti.

Hayırsever iş adamı Demir'i bu davranışından dolayı tebrik eden Ersöz, tüm Mardinli iş adamlarının da kente yerleşen Suriyeli ailelere yardım etmesi gerektiğini belirtti.

Gıda kartlarının dağıtılmasına aracılık eden Platform Başkanı Lütfü Günlüoğlu ise yapılan yardımların Suriyeli aileleri sevindirdiğini söyledi.

Günlüoğlu, "Sayın Demir'in bu davranışı gerçekten takdire şayandır. Diğer iş adamlarından da aynı katkıyı bekliyoruz. Platformumuza kayıtlı bulunan 2 bin aile için yardım toplamakta gerçekten zorlanıyoruz, bu anlamda herkes elini taşın altına sokmalıdır" diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.