Marmaris'te Çıkan Yangın Rüzgar Nedeniyle Durdurulamıyor

Marmaris'te Çıkan Yangın Rüzgar Nedeniyle Durdurulamıyor
Muğla'nın Marmaris ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen yangın korku dolu anlar yaşattı. Çıkan orman yangınına müdahale edilmeye çalışılıyor. Rüzgarın da etkisiyle yangın geniş alanlara dağıldı.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen yangın korku dolu anlar yaşattı. Çıkan orman yangınına müdahale edilmeye çalışılıyor. Rüzgarın da etkisiyle yangın geniş alanlara dağıldı. Muğla'da feci yangın!

 

Marmaris'te çıkan orman yangını devam ediyor. Çıkan yangın sebebiyle bölgede bulunan yerleşim yerlerinde tahliyeler başladı. Söndürme çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

 

Marmaris Beldibi Mahallesi'nde Seki Mevkiinde ormanlık alanda başlayan orman yangını rüzgarın etkisi ile büyüdü. Orman yangını yerleşim yerlerini tehdit etmeye başladı.

 

 

Çok sayıda AFAD ekibi ve itfaiyenin görev aldığı yangında 44 dairelik Çamlık Sitesi boşaltılmaya başlandı. İtfaiye ekipleri her ihtimale karşı binalara su tutuyor. Görevlilerin tahliye çalışmalarına karşılık evlerinden çıkmak istemeyen vatandaşlar ile gergin anlar yaşandı. 

 

Dumandan etkilenen bazı vatandaşlar hastanelere kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.