"Martı" seyirciyle buluşacak

"Martı" seyirciyle buluşacak
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarının yeni oyunu "Martı", İKSV tarafından 20.’si düzenlenen İstanbul Tiyatro Festivali kapsamında seyirciyle buluşacak

İSTANBUL (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarının yeni oyunu "’Martı", İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından bu yıl 20.’si düzenlenen İstanbul Tiyatro Festivali kapsamında seyirciyle buluşacak.

İBB Şehir Tiyatrolarından verilen bilgiye göre, Anton Çehov’un yazdığı Behçet Necatigil’in çevirisini yaptığı Yıldırım Fikret Urağ’nın yönettiği, "Martı" adlı oyun, 25 ve 26 Mayıs tarihlerinde Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesinde saat 20.30’da seyirci karşısına çıkacak.

Moskova’dan uzak bir çiftlikte bir araya gelen Aristokrat ailenin, çöküş içinde olan ve yeni değişimlere ayak uyduramayan bireylerinin taşrada geçen öyküsünü konu eden oyunda, Ersin Sanver, Hakan Arlı, Jülide Kural, Kamer Karabektaş, Mert Asutay, Mert Aykul, Nazif Uğur Tan, Pelin Abay, Rozet Hubeş, Yeşim Koçak, Z. Bahar Çebi ve Mert Tanık rol alıyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.