Marvel, Avengers’ı Sızdıran Kişiyi Google’dan İstedi

Marvel, Avengers’ı Sızdıran Kişiyi Google’dan İstedi
Google Drive üzerinde sızdırılan Avengers: Age of Ultron fragmanı Marvel’a zarar verdi. Şirket Google’dan sızıntı sahibinin bilgilerini istiyor.

Geçtiğimiz haftalarda Scroll üzerinde sizlerle paylaştığımız haberde, Marvel’ın yeni Avengers filmi Age of Ultron’un fragmanının şirketin planladığından önce yayınlandığını bildirmiştik. O zamanlar olayı “cool” karşılayan ve sızıntı fragmandan hemen sonra resmi kanallarında HD olarak fragmanı yayınlayan Marvel anlaşılan çok da hoşgörülü değilmiş. Şirket şimdi Google’dan fragmanı sızdıran kişinin tüm bilgilerini istiyor.

 

Geçtiğimiz haftalarda Marvel yaptığı açıklama ile Avengers: Age of Ultron’un ilk fragmanını kendi dizisi Agents of S.H.I.E.L.D sırasında ilk kez yayınlayacağını açıklamıştı. Fakat evdeki hesap çarşıya uymadı. Google Drive üzerinde Avengers: Age of Ultron’un ilk fragmanı yayınlandı ve internet üzerinde pek çok siteye haber oldu. Böyle olunca da Marvel resmi hesabından resmi fragmanı HD olarak yayınlamak zorunda kaldı. İzlenme oranları pek iyi olmayan Agents of S.H.I.E.L.D’a bir miktar destek olmak isteyen şirket bu sızıntı yüzünden şansını kaçırdı. İlk aşamada “cool” bir görüntü verse de şirket sorumluları arıyor.

San Francisco mahkemesine konuyla ilgili başvuran Marvel, Google Drive üzerinde fragmanı sızdıran “John Gazelle” rumuzlu kişinin tam kimliğini, YouTube ve Google+ adreslerini Google’dan resmi olarak talep etti. Mahkemenin de bu talebi onaylaması üzerinde Google yasal olarak bu bilgileri sağlamak zorunda. 18 Kasım’da görülecek davada Google’ın bir yetkilisinin bulunup bu talepleri cevaplaması gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.