MasterChef'te veda eden yarışmacı kim oldu?

MasterChef'te veda eden yarışmacı kim oldu?
 Editör
TV8'in sevilen yarışma programı MasterChef All Star, 24 Aralık 2023 tarihinde ekranlara gelen 189. bölümüyle izleyicileri adeta nefes kesen bir eleme heyecanına sürükledi.

TV8'in fenomen yarışma programı MasterChef All Star, 24 Aralık 2023 tarihinde ekrana gelen 189. bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Programda, Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini üstlendiği birbirinden yetenekli yarışmacılar arasında eleme heyecanı yaşandı. İki aşamalı eleme oyununda kıyasıya mücadele eden yarışmacılardan biri veda etmek zorunda kaldı.

Eleme Adayları ve İlk Etap Puanlaması:

Dört eleme adayı olan Eren, Esra, Sergen ve Batuhan, karnabahar ve muskat kullanarak yaratıcı tabaklar hazırladı. İlk etapta en yüksek puanı alan Eren, bu aşamada avantaj elde etti. Puanlar şu şekildeydi:

  • Eren: 20
  • Esra: 17,5
  • Sergen: 19
  • Batuhan: 19,5

İkinci Etap ve Kazanan:

İkinci etapta, jürinin istediği yemeği hazırlamak için tekrar tezgah başına geçen yarışmacılar, şef Somer Sivrioğlu'nun tabağı olan Baked Alaska'yı yapmaya çalıştılar. Toplam puanlar şu şekildeydi:

  • Eren: 37
  • Batuhan: 34,5
  • Sergen: 43
  • Esra: 36,5

Kim Elendi?

Haftanın en düşük puanını alarak MasterChef All Star'a veda eden isim Batuhan oldu. Jüri, yaptığı değerlendirmeler sonucunda Batuhan'ın performansının diğer yarışmacılara göre yetersiz olduğuna karar verdi.

Batuhan'ın Veda Sözleri:

Batuhan, elenmenin ardından duygusal bir veda konuşması yaparak, "Bu sene benim için çok farklı oldu. Gerçekten çok mutluyum. İstediğim kupayı kaçırdım ama daha güzel şeyler elde ettim. Elimden geldiğince çalışmaya devam edeceğim. Sezon kapanışı yapmış oldum, bundan sonra pota oyunu yok. All Star döneminde çok iyi bir süreç geçirdim. Hayallerim var, hepsini hayata geçireceğim." şeklinde konuştu.

MasterChef All Star'da yaşanan bu heyecanlı eleme gecesi izleyicileri ekrana kilitledi. Programın bir sonraki bölümü merakla bekleniyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.