MATSO’YA "BEŞ YILDIZLI ODA" UNVANI

MATSO’YA "BEŞ YILDIZLI ODA" UNVANI
Antalya’nın Manavgat ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası’na (MATSO) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) akreditasyon sistemi kapsamında "5 Yıldızlı Oda" ünvan belgesi verildi.Geçtiğimiz yıl denetimle...

Antalya’nın Manavgat ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası’na (MATSO) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) akreditasyon sistemi kapsamında "5 Yıldızlı Oda" ünvan belgesi verildi.

Geçtiğimiz yıl denetimleri başarıyla geçen MATSO akreditasyon sertifikalarını yenileyerek, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın da katılımıyla düzenlenen törenle sertifikasını aldı. TOBB binasında gerçekleşen törene MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Özgür Taşar, Akreditasyon İzleme Komitesi ve MATSO Meclis Üyesi Ahmet Güven ile Oda Akreditasyon Kalite Sorumlusu Yusuf Öz katıldı. MATSO heyetine "5 Yıldızlı Oda" ünvanı belgesini TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu verdi.

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş üyelere iyi ve kaliteli hizmet vermek için çaba gösterdiklerini belirterek, verdikleri hizmetleri belge ile taçlandırdıklarını söyledi. Boztaş, "Odamız, hizmet kalitesi anlamıyla Londra, Paris ve Berlin’deki oda ve borsalar, üyelerine hangi standartta hizmet veriyorsa, aynı seviyeye hizmet veriyor. Kalitemizi her geçen gün daha da artıracağız. Çalışmalarımızda emeği geçen Yönetim Kurulu üyelerimizi, meclis üyelerimizi ve tüm personelimizi kutluyorum" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.