Mayıs ayında sözleşmesi bitecek OYUNCULARIN DURUMU NE OLACAK?

Mayıs ayında sözleşmesi bitecek OYUNCULARIN DURUMU NE OLACAK?
Liglerin en erken Haziran ayında başlayabileceğini duyurulmasının ardından sözleşmesi bitecek oyuncuların durumu merak ediliyor.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF), takımların hazırlık süreci de göz önünde bulundurulduğunda liglerin en erken haziran ayında başlayabileceğini duyurmasının ardından cevap bekleyen birçok soruyu beraberinde getirirken bunlar arasında en önemli soru sözleşmesi bitecek oyuncuların durumu olacak. Türkiye’de futbolcuların yaklaşık 3’te birinin sözleşmeleri 31 Mayıs’ta sona erecek.

KONYASPOR’DA 13 OYUNCUNUN SÖZLEŞMESİ SONA ERECEK

Konyaspor’da Mayıs sonu itibariyle 13 futbolcunun sözleşmesi sona eriyor. Yeşil-beyazlılarda kadro dışı bırakılan Diagne’nin de aralarında olduğu sözleşmesi bitecek oyuncular şöyle:

Ali Turan, Ferhat Öztorun, Uğur Demirok, Fallou Diagne, Ertuğrul Taşkıran, Jens Jönsson, Mücahit Atalay, Marko Jevtovic, Riad Bajic, Volkan Fındıklı, Serkan Kırıntılı, Amir Hadziahmetovic, Erdon Daci.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum