Mdob, Yeni Yıl Konseri Verecek

Mdob, Yeni Yıl Konseri Verecek
Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), şef Lorenzo Coladonato yönetiminde yeni yıl konseri verecek.MDOB'tan yapılan açıklamaya göre, yarın saat 20.00’de Mersin Kültür Merkezi...

 Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), şef Lorenzo Coladonato yönetiminde yeni yıl konseri verecek.

MDOB'tan yapılan açıklamaya göre, yarın saat 20.00’de Mersin Kültür Merkezi Opera Sahnesi’nde gerçekleştirilecek konser, vals, caz ve dans müziklerinden oluşacak.

İtalyan şef Lorenzo Coladonato yönetiminde, MDOB solist sanatçıları Serin Saybaşılı ve Ufuk Kasar’ın yer aldığı konserin ilk bölümünde Çaykovski ve J. Strauss’un seçme eserleri yer alırken, ikinci bölümde J. Kander’in "New York, New York" ve James Brown'un "I Feel good" şarkısı sanatseverlerle buluşturulacak. Çeşitli caz ve tango müziklerinin de yer alacağı konserin başkemancısı Marina Kvlividze.

MDOB Mersin Müdürü ve Sanat Yönetmeni Aslı Utku Engin, sanatseverlerin yeni yılını kutladıklarını belirtti.

Konsere herkesi beklediklerini kaydeden Engin, "Sanatseverlerin yoğun ilgisiyle seyirci rekoru kırdığımız, pek çok eser temsilini kapalı gişe oynadığımız 2014 yılına muhteşem bir konserle veda ediyoruz. Birbirinden değerli yeni yapımlarla sanatseverlerin karşısına çıkacağımız 2015 yılının, ülkemize ve tüm sanatseverlere mutluluk getirmesini diler, sanat dolu günler temenni ederiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.