MEB Özür Grubu Atamalarını Yaptı

MEB Özür Grubu Atamalarını Yaptı
MEB özür durumuna bağlı olarak iller arası ataması gerçekleştirilemeyen öğretmenler için ikinci bir başvuru hakkı tanımıştı.

Yapılan başvuru sonuçları ise 05 Eylül 2017 tarihi itibariyle açıklanacağı bildirilmişti. Bakanlık tarafından yapılan değerlendirme neticesinde toplamda 4900 öğretmenin mazeret durumu ataması yapıldı.

meb.jpg

Başvurular ne zaman alınacak?

-Öğretmenlerimizin ikinci il içi ve iller arası yer değiştirme başvuruları 08 – 12 Eylül 2017 tarihleri arasında alınacaktır.

Alan değişikliği başvuruları ne zaman yapılacak?

-Alanlar itibariyle zorunluluk arz eden durumlar dikkate alınarak, öğretmenlerin alan değişikliği başvuruları 18 – 22 Aralık 2017 tarihleri arasında yapılacak.

Sonuçlar ne zaman açıklanacak?

-Alınacak sonuçlar 27 Aralık 2017 tarihinde ilan edilecek; öğretmenlerimiz 19 Ocak 2018 tarihinden itibaren ilişiklerini kesip yeni görev yerlerine başlayacaklardır.

Başvuru 

Öğretmen adayları atama sonuçlarını "http://atama.meb.gov.tr/" adresine girip T.C Kimlik numara yazılarak öğrenebilecekler. Atanmak için gerekli belgeler arasında; son altı ay içinde çekilmiş vesikalık fotoğraf (6 adet), mal bildirimi (il millî eğitim müdürlüklerinden temin edilecektir), Elektronik Başvuru Formunun onaylı örneği, başvuru esnasında Pedagojik Formasyon Belgesi yerine resmî yazı ibraz edenlerden Pedagojik Formasyon Belgesi, sağlık durumu yönünden öğretmenlik görevini yapmasına engel bir durumu olmadığına dair tam teşekküllü bir hastaneden alınacak sağlık kurulu raporu gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.