Meclis Başkanı Kahraman'ın sağlık durumu

Meclis Başkanı Kahraman'ın sağlık durumu
TBMM Başkanı Kahraman'a "Inflamatuor Abdominal Aort Anevrizması" teşhisi konulduğu ve ameliyatının başarıyla tamamlandığı bildirildi- Kahraman'ın tedavisine yoğun bakım ünitesinde devam edildiği belirtildi

ANKARA (AA) - TBMM Başkanı İsmail Kahraman'a, "Inflamatuor Abdominal Aort Anevrizması" teşhisi konulduğu ve ameliyatının başarıyla tamamlandığı bildirildi.

Özel Güven Hastanesi'nden yapılan açıklamada, TBMM Başkanı Kahraman'ın dün hastaneye yatırıldığı belirtilerek, yapılan ileri tetkiklerde hızlı ilerleyen ve rüptür (yırtılma) riski bulunan "Inflamatuor Abdominal Aort Anevrizması" teşhisi konularak, bugün ameliyata alındığı kaydedildi.

Ameliyatta hastalıklı damar bölgesine, damar grefti yerleştirildiği vurgulanan açıklamada, "Ameliyat başarıyla tamamlanmıştır. Takip ve tedavisine yoğun bakım ünitesinde devam edilmektedir." ifadesine yer verildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.