MEDAŞ Sanat Galerisi’nde sezonun ilk sergisi

MEDAŞ Sanat Galerisi’nde sezonun ilk sergisi
Konya'nın kültür sanatına önemli katkılar sunan MEDAŞ, 2022-2023 sezonunu ilk sergisiyle beraber yeni dönemini açtı.

Konya'nın kültür sanatına önemli katkılar sunan MEDAŞ, 2022-2023 sezonunu ilk sergisiyle beraber yeni dönemini açtı. Betül Öncel ve öğrencilerinin "Hayalden Emeğe" isimli sergi MEDAŞ Sanat Galerisi'nde açıldı. 12-18 Eylül arasında açık olacak olan sergide, hazırlanan el işi yapma eserler satışa sunuldu. Serginin açılış programına MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş da katıldı. Açılışta konuşma yapan Betül Öncel, "Günler süren öz verili çalışmalarımız Konyalıların beğenisine çıktı. Birbirinden değerli katılımcı arkadaşların tamamen el emeği, göz nuru ile oluşturduğu eserleri Konyalıların beğenisine sunduğumuz için mutluyuz. Emeği geçen arkadaşlarıma ve MEDAŞ Sanat Galerisine teşekkür ediyorum" dedi.

Bu yılda sayısız sergiye ev sahipliği yapacağız

Konya'nın kültür ve sanat potansiyeline yatırım yaptıkları için mutlu olduklarını dile getiren MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş ise, “2022-2023 sezonunun ilk sergisinin açılışını yaptık. MEDAŞ olarak kentteki her türlü organizasyona destek vermeye çalışıyoruz. Spordan sanata, eğitimden sosyal sorumluluk projelerine kadar her alanda çalışmalar yürütüyoruz. MEDAŞ Sanat Galerimizde bu çalışmalarda başı çeken projelere imza attığımız güzel bir mekan. Bu yılda Konya'da sayısız sergiye ev sahipliği yapacağız" diye konuştu.

medas-2.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.