MEDAŞ şirket içi eğitimlerini sürdürüyor

MEDAŞ şirket içi eğitimlerini sürdürüyor
Meram Elektrik Dağıtım A.Ş (MEDAŞ), hizmet kalitesini artırmak amacıyla eğitime yoğunluk veriyor.

MEDAŞ, bu amaçla hayata geçirdiği Meram Akademi'de, 2016 yılı boyunca yüzlerce çalışanına farklı içeriklerde eğitim verdi. İş sağlığı ve güvenliği başta olmak üzere kişisel gelişim ve mesleki yeterlilik eğitimleriyle çalışanların bilgi seviyelerinin artırılması amaçlandı.
Eğitim çalışmaları hakkında bilgi veren MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş, "çeşitli eğitim programları ile şirket çalışanlarının sürekli desteklendiğini" ifade etti. Elektrik dağıtım hizmetinin özelliği gereği vatandaşla sürekli iletişim içinde olduklarını söyleyen Uçmazbaş; “İş güvenliği eğitimleri olmazsa olmazımızdır. Mesleki yeterlik anlamında da işimizi daha iyi yapabilmek için çalışanlarımızı sürekli eğitime tabi tutuyoruz. Ancak en az bunlar kadar kişisel gelişim eğitimlerine de önem veriyoruz. Zira, 1,8 milyon müşteriye hizmet veren bir şirket olarak müşteri memnuniyetinin, hizmet kalitesini artırarak sağlanacağına inanıyoruz" dedi.

“Her alanda eğitim için 'Meram Akademi'yi kurduk”
Eğitim çalışmalarına ciddi zaman ve bütçe ayırdıklarının altını çizen Uçmazbaş, “MERAM AKADEMİ” adı altında online hizmet veren bir eğitim birimi kurduklarını, böylece eğitim faaliyetlerine hız verdiklerinin altını çizdi. Uçmazbaş, "Meram Akademi'yi yaklaşık iki yıl önce kurduk. Tabi bu birimi kurmaktan çok daha önemlisi etkin ve yoğun olarak kullanmaktı. Toplam altı ilde çalışan arkadaşlarımıza zaman tasarrufu sağlayarak eğitim verebilmek için konuya çok önem verdik. Bunun sonucunda, geldiğimiz noktaya baktığımızda Meram Akademi'nin iki yıllık süreçte sürekli olarak geliştiğini görüyoruz. Bunun sayesinde de, 2016 yılında 90 farklı konuda toplam 126.368 saat eğitim verdik. Amacımız, 2017 yılında bunu daha da geliştirmektir" diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.