Medeniyet okulu yazar buluşmalarıyla Sarayönü'nde

Medeniyet okulu yazar buluşmalarıyla Sarayönü'nde
KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesi ile Sarayönü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği "Medeniyet Okulu Projesi" programında...

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesi ile Sarayönü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği "Medeniyet Okulu Projesi" programında yazar Vural Kaya, Sarayönülü öğrencilerle buluştu.

İlçe Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen programa Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Poyraz, öğretmenler ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Çocuklar için Peygamberimizin hayatını "Kutlu Peygamberim" kitabında kaleme alan Yazar Vural Kaya, kitapla ilgili olarak öğrencilerle yaptığı söyleşide, "Medeniyet Okulunun Değerleri" arasında saydığı "cesaret" konusunu işledi.

Yazar Kaya, Hz. Peygamber efendimizin hayatındaki cesaret örneklerini kıssalarla anlatarak, kitap okumanın insan hayatına kattıklarını anlattı.

Yazar Kaya, programın sonunda öğrencilere hediye edilen "Kutlu Peygamberim" isimli kitabını imzaladı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.