Medicana Konya, gazetecileri Atatürk filminde buluşturdu

Medicana Konya, gazetecileri Atatürk filminde buluşturdu
 Muhabir
Özel Medicana Konya Hastanesi, 10 Kasım akşamı anlamlı bir etkinliğe imza atarak, Konya basınını Atatürk 1881-1919 filminde buluşturdu

Özel Medicana Konya Hastanesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümünde anlamlı bir etkinliğe imza atarak Konya basınıyla Atatürk 1881-1919 filminde buluştu.

Film gösterimi öncesinde açıklama yapan Özel Medicana Konya Hastanesi Genel Müdürü Fulya Erdemil, “Medicana Sağlık Grubu'nun Konya Hastanesi olarak, Cumhuriyetimizin 100. Yılına ithafen sizlerle birlikte, yol göstericimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını saygı minnet ve özlemle anıyoruz.

Bu anlamlı 10 Kasım gününde; fikirleri, ilkeleri ve bize bıraktığı miraslar ile ülkemizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün yolunda yürüyor olmaktan gurur duyuyoruz.

Atatürk’ün hayatını konu alan filmi siz kıymetli basın mensubu dostlarımızla birlikte izleyecek olmanın heyecanını yaşıyorum.

Ayrıca belirtmek isterim ki, 2012 yılından bu yana gerek ulusal gerek yerel basında bizlere vermiş olduğunuz desteklerden ötürü teşekkür ederim. Hepinize iyi akşamlar ve iyi seyirler dilerim” dedi.

15291513-a023-4f0a-bfc1-8eab677d4898.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.