Medipol Başakşehir, Eskişehir deplasmanında

Medipol Başakşehir, Eskişehir deplasmanında
Turuncu-lacivertli ekip, yarın deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak


İSTANBUL (AA) - Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında yarın deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak.

Eskişehir Atatürk Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Hüseyin Göçek yönetecek.

Fenerbahçe karşısında geçen hafta aldığı 2-1'lik galibiyetle sezonu ilk 5 içinde tamamlamayı garantileyen ve gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etme hakkı kazanan turuncu-lacivertli takım, ligde 53 puanla dördüncü sırada yer alıyor.

Ligde son 7 maçında 3 galibiyet ve 4 beraberlik alan Medipol Başakşehir, 30 puanla 16. sırada bulunan Eskişehirspor müsabakasından iyi bir neticeyle ayrılarak yenilmezlik serisini sürdürmeyi hedefliyor.

Medipol Başakşehir'de sarı kart cezalısı Mahmut Tekdemir ile sakatlıkları nedeniyle sezonu kapatan Enver Cenk Şahin ile Alparslan Erdem karşılaşmada forma giyemeyecek.

Turuncu-lacivertlilerde ceza sınırında bulunan Bekir İrtegün, Mossoro, Rotman ve Epureanu, yarın sarı kart görmeleri durumunda son haftadaki Çaykur Rizespor maçında oynayamayacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.