Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Avcı:

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Avcı:
"Galatasaray maçı için iyi hazırlandık. Karşılığını almak için bütün planlarımızı sahada uygulamaya çalışacağız"


İSTANBUL (AA) - Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında 6 Mart Pazar günü deplasmanda Galatasaray ile yapacakları maçı kazanmak için bütün planlarını sahaya yansıtmak istediklerini söyledi.

Avcı, turuncu-lacivertli takımın Başakşehir Fatih Terim Futbol Kompleksi'nde yaptığı antrenmandan önce basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Süper Lig'de 4-5 takımın üçüncülük için yarıştığı önemli haftalara girildiğini anlatan Avcı, "Özellikle ikinci yarıda oyun kalitemiz biraz daha arttı. İkinci yarı başladığından beri mağlubiyetimiz yok. Oynayacağımız takım belki şu anda bazı sıkıntılar yaşıyor olabilir. Rakibimiz, bireysel oyuncu performansına bağımlı bir takım. Bizim enerjimiz iyi, iyi çalıştık. Her haftayı doğru bir şekilde planlıyoruz. Türk Telekom Arena'da güzel bir maç olacak. Biz, her maçı kazanma arzusu ile oynuyoruz. Bunun karşılığını almak için bütün planlarımızı sahada uygulamaya çalışacağız" diye konuştu.

Abdullah Avcı, zihinsel olarak iyi durumda olmasa bile Galatasaray'ın sahasında coşkulu oynadığını vurgulayarak, "Oyuna baskılı başlayan bir takım. Bu sene itibarıyla da bir kere ligde Osmanlıspor'a kendi sahasında yenilmiş. Sonuçta maçlarının büyük çoğunluğunu içeride kazandılar. Bunu nasıl kıracağımızı ve planlarımızı sahaya nasıl yansıtacağımızı inceledik ve onun üzerinde çalıştık. Sahada da bunu uygulamaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da yaşanan teknik direktör değişikliğine değinen Avcı, "Sonuçta büyük bir camia. Bunların olumlu tepkileri de olabiliyor. Oyuncu grubunun o anda ne istediği ile alakalı bir şey. Umarım bu tür dezavantaj gibi gözüken şeylere karşı, doğru oynayarak, oyun içinde doğru durarak ve doğru tepkiler vererek yanıt veririz" değerlendirmesinde bulundu.

Avcı, Galatasaray'ın UEFA organizasyonlarından bir yıl men edilmesinin ligdeki sıralama için kendileri açısından önemli olmadığını vurgulayarak, sözlerini şöyle tamamladı:

"Biz geçen sene ligi dördüncü bitirdik ve bu sene üçüncü bitirmek istiyoruz. Üçüncü bitirmek, kulübümüze maddi bir kazanç sağlayacaktır. Oyuncumuza, kulübümüze prestij sağlayacaktır. Avrupa kupalarına direkt gitmek ve 6 maç oynamak hem oyuncunun hem de kulübün gelişimine katkı sağlar. Ben bu şekilde bakıyorum. Ligi en iyi şekilde nasıl bitiririz, onun hesabını yapmaya çalışıyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.