Medipol Başakşehir'in konuğu Osmanlıspor

Medipol Başakşehir'in konuğu Osmanlıspor
Spor Toto Süper Lig'de sezonun ikinci yarısında mağlubiyet yaşamayan turuncu-lacivertli ekip, yarın sahasında Osmanlıspor ile karşılaşacak

Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında yarın sahasında Osmanlıspor ile karşı karşıya gelecek.


Süper Lig'de sezonun ikinci yarısında oynadığı 7 maçtan 2 galibiyet ve 5 beraberlikle ayrılarak mağlubiyet yaşamayan turuncu-lacivertli ekip, son 6 maçında 4 galibiyet ve 2 beraberlik alan Osmanlıspor karşısında yenilmezlik serisini sürdürmeyi hedefliyor.

Sezonu üst sıralarda tamamlayarak Avrupa kupalarına gitmeyi hedefleyen Medipol Başakşehir ligde 40 puanla 4. sırada yer alırken, rakibi Osmanlıspor ise 33 puanla 8. sırada bulunuyor.

Medipol Başakşehir bu sezon sahasında oynadığı 11 lig maçından 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetle ayrılarak, başarılı bir performans sergiledi.

Turuncu-lacivertli ekipte sakatlıkları geçen ve takımla çalışmalara başlayan Ferhat Öztorun ile Alparslan Erdem, görev verilmesi durumunda maçta forma giyebilecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.