Medvedev'in Danışmanından Obama'ya Sakız Çiğneme Tepkisi

Medvedev'in Danışmanından Obama'ya Sakız Çiğneme Tepkisi
Rusya Başbakanı Dmitri Medvedev'in danışmanı Gennadi Onişenko, ABD Başkanı Barack Obama'nın sakız çiğnemesini eleştirerek; ""Sakız çiğnemek terbiyesizliktir" dedi.

Rusya Başbakanı Dmitri Medvedev'in danışmanı Gennadi Onişenko, ABD Başkanı Barack Obama'nın sakız çiğnemesini eleştirdi.

Rus basınına konuşan Rusya Halk Sağlığı Dairesi eski Başkanı Onişenko, Obama'ya sakız çiğneme alışkanlığını bırakması tavsiyesinde bulundu. Onişenko, "Sakız çiğnemek terbiyesizliktir. Herhangi bir insanın, hele üstelik dünyanın tek süper gücünün başkanlığı yaptığını iddia eden bir devlet liderinin sakız çiğnemesi kendi halkına yaptığı saygısızlıktır. Bu çok düşük kültürün işareti. Fakat eğer tıbbi amaçlarla bunu yapıyorsan bu durumda istediğin yara bantlarından yararlanabilirsin. Bu daha etkili ve estetik olur." diye alaylı öneride bulundu.

Onişenko, Obama'nın sakız çiğneme yerine çekirdek yemesini de tavsiye etti.

G-20 ZİRVESİNDE DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Obama'nın sakız çiğnemesi dünya basınında geniş yer almıştı. Avustralya'da yapılan G-20 ve Çin'de gerçekleştirilen Asya-Pasifik Ekonomik İşbirliği zirvelerinde ABD liderinin sakız çiğnemesi dikkat çekmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.