MEGES’ten Amatör Spor Haftası mesajı

MEGES’ten Amatör Spor Haftası mesajı
Meram Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ali Şimşek, Amatör Spor Haftası dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

 

 

Meram Görme Engelliler Spor Kulübü (MEGES) Başkanı Ali Şimşek, Amatör Spor Haftası dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Şimşek mesajında şu görüşlere yer verdi: “Bu yıl pandemi dolayısıyla içimiz biraz buruk olsa da yine de coşku içinde yaşadığımız Amatör Spor Haftasını kutlamanın heyecanı ve mutluluğu içindeyiz. Türk sporunun kalbi olan amatör sporun ulusal ve uluslararası başarılarımızda büyük önemi bulunmaktadır. Profesyonel sporculuğun ilk adımı olan amatör sporu çocuklarımıza küçük yaştan başlayarak sevdirmenin gayreti içerisindeyiz.

PANDEMİ KURALLARINA UYALIM

Spor kültürümüz gereği önce zeki çevik ve ahlaklı olmayı gerektirir. Spor çocuklarımız ve gençlerimizin fiziksel gelişimin yanı sıra sosyal çevresi ile ikili ilişkiler kurmada, kötü alışkanlıklardan uzak kalarak sağlıklı ve bilinçli bir birey olarak yetişmesine katkı sağlamaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle kutladığımız Amatör Spor Haftasında çocuklarımızı, gençlerimizi ve tüm halkımızı hijyen, mesafe, maske kurallarına uymayı ve sporu hayatımızın her döneminde yeterince bulundurmayı öneriyoruz. Meram Görme Engelliler Spor Kulübü olarak tüm amatör spor camiasının Amatör Spor Haftasını en içten dileklerimizle kutlarız.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.