‘Mehmet Baykan ile ülke sporu kazanacaktır’

‘Mehmet Baykan ile ülke sporu kazanacaktır’
Konya Bisiklet Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yılmaz'dan Mehmet Baykan'a kutlama

‘Mehmet Baykan ile ülke sporu kazanacaktır’

Konya Bisiklet Spor Kulübü Derneği yönetim kurulu Başkanı Fatih Yılmaz, “Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Spor Hizmetleri Genel müdürlüğüne asalet atanan Mehmet Baykan’ı kutluyor,  tebrik ediyor ve başarılı çalışmalarının artarak devam etmesini temenni ediyoruz. Yapılan bu atama ile ülke sporu ve gençliği kazanacaktır” dedi.

BİSİKLET CAMİASI OLARAK BİZLERİ MUTLU ETMİŞTİR

Mehmet Baykan’ın Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğüne asaleten atanması dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayınlayan Konya Bisiklet Spor Kulübü Derneği yönetim kurulu Başkanı Fatih Yılmaz, mesajında şu sözlere yer verdi: “Spor Hizmetleri görevine 9 Eylül 2011 tarihinde vekâleten atanan ve bugüne kadar yaptığı başarılı çalışmalar ile takdir toplayan Genel Müdürümüz Mehmet Baykan’ın 22 Mayıs 2020 tarihindeki Cumhurbaşkanlığının 239 nolu kararnamesi ile Spor Hizmetleri Genel müdürlüğüne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından asaleten atanması bizler ve bisiklet camiası olarak mutlu etmiştir. Hemşehrimiz ve Genel Müdürümüz Mehmet Baykan’ı tebrik ediyor. Bundan sonra ki çalışmalarında da başarılarının devam etmesini temenni ediyoruz. Ülke sporuna ve gençliğine hayırlı olmasını diliyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.