Mehmet Baykan'ın babası Zeki Baykan (Zeki Dayı) toprağa verildi

Mehmet Baykan'ın babası Zeki Baykan (Zeki Dayı) toprağa verildi
Mehmet Baykan'ın vefat eden babası Zeki Baykan (Zeki Dayı), Konya'da son yolculuğuna uğurlandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili Mehmet Baykan'ın babası, Konya'da "Zeki Dayı" olarak bilinen tanınmış esnaflardan Zeki Baykan, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Zeki Baykan’ın naaşı, cenaze namazı için merkez Meram ilçesindeki Hacı Fettah Mezarlığı avlusuna getirildi. Baykan'ın cenazesi, İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu'nun kıldırdığı cenaze namazının ardından, burada toprağa verildi. Cenaze törenine, TFF Başkan Vekili Mehmet Baykan'ın yanı sıra, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ile Baykan'ın yakınları katıldı.

TFF’DEN BAŞSAĞLIĞI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Baykan için başsağlığı mesajı yayımladı. Mesajda, “Federasyonumuz Başkan Vekillerinden Sayın Mehmet Baykan'ın babası Zeki Baykan'ın geçirdiği kalp krizi sonucu vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Zeki Baykan'a Allah'tan rahmet; Başkan Vekilimiz Sayın Mehmet Baykan, ailesi, tüm yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz” denildi.

KONYASPOR’DAN BAŞSAĞLIĞI

Öte yandan Konyaspor Kulübü de internet sitesinden bir başsağlığı mesajı yayımladı. Mesajda, "Spor Hizmetleri Genel Müdürümüz Mehmet Baykan'ın babası Zeki Baykan'ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, Sayın Genel Müdürümüz Mehmet Baykan'a, ailesine, sevenlerine ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun" ifadelerine yer verildi.

1922 KONYASPOR’DAN BAŞSAĞLIĞI

1922 Konyaspor Kulübü de yayımladığı başsağlığı mesajında, “Spor Hizmetleri Genel Müdürümüz Mehmet Baykan'ın babası, Konyamızın sevilen ve saygın iş insanlarından Zeki Baykan'ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, Spor Hizmetleri Genel Müdürümüz Mehmet Baykan'a ailesine, sevenlerine ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.” İfadelerine yer verdi.

ASKF’DEN BAŞSAĞLIĞI

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), Baykan için başsağlığı mesajı yayımladı. Mesajda, “Spor Hizmetleri Genel Müdürümüz Mehmet Baykan'ın babası, Konyamızın sevilen ve saygın iş insanlarından Zeki Baykan "Zeki Dayı" kalp krizi nedeniyle vefat etti. Şehrimizin içinde bulunduğu hastalık ortamından dolayı merhuma bulunduğunuz yerden Fatiha’larınızı göndererek uğurlamanız daha uygun olacaktır. Cenabı Allah rahmet eylesin. Baykan ailesine başsağlığı ve sabır dileriz” denildi. 

Konya spor camiasından ve ve spor kulüplerinden de Baykan için başsağlığı mesajları geldi.

20200823-2-44012024-57606331.jpg

20200823-2-44012024-57606332.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.