Mehmet Koç oğlunu evlendirdi

Mehmet Koç oğlunu evlendirdi
Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç'un oğlu Muhammed düzenlenen düğün törenine ile nişanlısı Sümeyye Güneş ile dünya evine girdi.

Ayla-Ali Güneş çiftinin kızı Sümeyye ile Şerife-Mehmet Koç çiftinin oğlu Muhammed Nezih Konya Eczacı Odasında düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi. Düzenlenen düğün törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, AK Parti Konya Milletvekilleri Ahmet Sorgun, Abdullah Ağralı,  Hacı Ahmet Özdemir, AK Parti önceki dönem Konya Milletvekili Hüsniye Erdoğan, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Konya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz,  İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Yaşin, İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman, TÜBA Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Şeker, KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu,  İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdüssettar Yarar, Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü, Konya Sanayi Odası (KSO) Meclis Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, Güneş ve Koç ailelerin yakınları ve sevenleri ile kamu kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı. Güneş ve Koç aileleri misafirlerini kapıda karşılayarak ‘Hayırlı olsun’ dileklerini kabul etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.