Mehmet S. Aydın TYB’de konuşacak

Mehmet S. Aydın TYB’de konuşacak
Günümüz edebiyat dünyasının önemli eserlerini ve yazarlarını tanıtmaya yönelik çeşitli etkinlikler düzenleyen Türkiye Yazarlar Birliği, şimdi de “Ayın Kitabı” söyleşilerini başlatıyor

Günümüz edebiyat dünyasının önemli eserlerini ve yazarlarını tanıtmaya yönelik çeşitli etkinlikler düzenleyen Türkiye Yazarlar Birliği, şimdi de “Ayın Kitabı” söyleşilerini başlatıyor.

26 Şubat 2020 tarihinde, saat: 19.00'da başlayacak programın ilk konuğu; Felsefeci, yazar, akademisyen ve Devlet eski Bakanlarından Prof. Dr. Mehmet S. Aydın olacak.

TYB Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Hasan Yücel Başdemir’in yöneteceği söyleşide; Mehmet S. Aydın’ın “Hiçbir Ömür Tek Başına Yaşanmıyor, Hayat Paylaşılan Bir Yolculuktur” üst başlığı ile Kapı Yayınlarından çıkan “Varoluş Yolunda Sayılı Yıllar” isimli kitabının yazılma süreci ve Türkiye’nin yakın tarihinde yaşanan siyasi ve sosyal olaylar konuşulacak.

“Ayın Kitabı” söyleşisi, Sümer 1 Cad. 11/1 Kızılay/Ankara adresindeki TYB Genç Kahve Nurettin Topçu Divanında gerçekleşecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.