Meizu ve Xiaomi'den yeni süper akıllı telefonlar

Meizu ve Xiaomi'den yeni süper akıllı telefonlar
Meizu ve Xiaomi'nin yeni amiral gemileri çok fazla ses getireceğe benziyor.Çinli firmalar oldukça hızlı bir çıkış gösterdiler.

Çin merkezli üretici Meizu, geçtiğimiz aylarda piyasaya sunduğu Meizu MX4 isimli cihazıyla benchmark testlerinde zirveye oynamış ve adından sıkça söz ettirmişti. Firma çok fazla geçmeden Meizu MX4 Pro isimli cihazını da tanıttı. Aynı şekilde Xiaomi de amiral gemisi telefonunu tanıttı. Şu anda ise 2014 yılının bitimine doğru geliyoruz ve Meizu ve Xiaomi'nin 2015'te piyasaya çıkaracağı amiral gemisi hakkında iddialar gelmeye start verdi .

Android Headlines'ın yaptığı habere göre, Meizu MX5'te 41 MP değerinde kamera sensörü olacak. Ayrıca cihazda ikinci bir ekranın olabileceği konuşuluyor . Weibo'da su yüzüne cihazın fotoğraflarına göre bu, e-ink ekran olabilir.
Diğer taraftan Xiaomi'nin gelecek yıl tanıtacağı amiral gemisi Xiaomi Mi5 hakkında da yeni söylendiler var. Analist Sun Chang Xu'ya göre, cihazda Qualcomm'un en güçlü yongası sekiz çekirdekli 64-bit Snapdragon 810 bulunacak. Ayrıca cihaz, beş .7-inç QHD ekranla gelecek ve 325 dolar gibi makul bir fiyat etiketine sahip olacak.
Görünüşe göre Çinli üreticiler yeni yıla bomba gibi hazırlanıyorlar. Bakalım önümüzdeki yıl Çin'de nasıl cihazlar göreceğiz?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.