Mekke'de bakın ne paylaştı!
Mekke’de ibadet amacıyla bulunan bir kadın, ziyaret sırasında kullandığı tuvaletteki taharet musluğunu pratik bulunca sistemi videoya aldı. Kadının paylaşımı sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.
İbadet için Mekke’de bulunan kadın, kullandığı tuvalette dikkatini çeken taharet musluğunu cep telefonuyla görüntüledi. Sistemin kullanımını pratik ve kullanışlı bulduğunu belirten kadın, aynı uygulamayı Türkiye’deki evinde de yaptırmak istediğini söyledi.
SOSYAL MEDYADA FARKLI YORUMLAR GELDİ
Kadının paylaşımı kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti. Görüntülere yapılan yorumlarda farklı görüşler ortaya çıktı.
Bazı kullanıcılar sistemi pratik bulduğunu belirtirken, bazıları ise benzer taharet musluklarının Türkiye’de uzun yıllardır kullanıldığını ifade etti.
Paylaşım, kullanılan sistem üzerinden yapılan yorumlarla birlikte sosyal medyada kısa sürede yayıldı.

Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.