Melek Yatırım Ağları Konya’da buluşuyor

Melek Yatırım Ağları Konya’da buluşuyor
Türkiye’nin farklı şehirlerinde faaliyet gösteren akredite Melek Yatırım Ağlarının yöneticilerinin ve Hazine Müsteşarlığı uzmanlarının konuşmacı olarak katılacağı “Melek Yatırım Ağları Konya Buluşması” paneli düzenlenecek.

Konya-Karaman bölgesinde girişimcilik temelli çalışmalara odaklanan Mevlana Kalkınma Ajansı bölgede bir ilk olan çalışmalara imza atıyor. 2017 yılında gerek girişimcilik ekosistemini tanıtmak gerekse farkındalık oluşturmak adına bölgede toplantı, panel ve çalıştaylar düzenleyen MEVKA, çarşamba günü de yine önemli bir etkinliğe imza atacak.

Bu bağlamda, MEVKA Konya Yatırım Destek Ofisi tarafından son yılların trend kavramlarından biri olan Melek Yatırımcılık konusunun ele alınacağı, Türkiye’nin farklı şehirlerinde faaliyet gösteren akredite Melek Yatırım Ağlarının yöneticilerinin ve Hazine Müsteşarlığı uzmanlarının konuşmacı olarak katılacağı “Melek Yatırım Ağları Konya Buluşması” paneli düzenlenecek. Ekosistem tanıtımı ve farkındalık oluşturma faaliyetlerinin devamı niteliğinde olacak panel 20 Eylül 2017 Çarşamba günü 09.00’da Dedeman Otel’de gerçekleştirilecek.

MELEK YATIRIMCILIK

Bir araya gelerek yatırım tecrübelerini paylaşan ve birlikte yatırım yaparak risklerini azaltan melek yatırımcılar melek yatırımcı ağlarını oluşturuyor. Türkiye’de yer alan 13 akredite melek yatırımcı ağında 2017 yılının ilk yarısı itibari ile 424 lisanslı melek yatırımcı bulunmakta. Lisanslı yatırımcıların yanı sıra bu ağlarda lisanssız olarak faaliyet gösteren yatırımcılar da yer alabilmekte.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum