Melih Gökçek'in paylaştığı "Mansur Yavaş emrine uymayanı affetmez. İYİ Partili başkana dayak" videosu gündem oldu (TIKLA&İZLE)

Melih Gökçek'in paylaştığı "Mansur Yavaş Emrine uymayanı affetmez" dayak videosu gündem oldu

Ankara Büyükşehir Belediye Eski Başkanı Melih Gökçek'in, sosyal medya hesabından paylaştığı İYİ Parti Beypazarı İlçe Başkanı Recep Önder'in Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Atilla Çelik'in yakınları tarafından tekme tokat dövüldüğü iddia edilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Görüntülerde, Melih Gökçek'in Atilla Çelik'in yeğeni olduğu ifade ettiği Erdinç Tanrıverdi’nin Recep Önder’i yerlerde sürükleyip tekme tokat dövdüğü görülüyor. Şahsın, "Konuş lan. Bak öldürürüm, boynunu keserim. Özür dile" şeklinde tehdit savurup Mansur Yavaş'tan özür dilettiği görülüyor.

untitled-1.jpg

>

Melih Gökçek videoyu şu sözlerle paylaştı:

"MANSUR YAVAŞ EMRİNE UYMAYANI AFFETMEZ… YER BEYPAZARI… MANSUR’A BAĞLI İKİ EKİP… ÖNCE ARALARI İYİ… ESAS EKİP BAŞI ABB MECLİS ÜYESİ ATİLLA ÇELİK…BEYPAZARIN DA HER ŞEYE HÜKMEDEN ADAM… DİĞER EKİBİN İKİ ÖNEMLİ ADAMI, VEYSEL AYIK (2019 seçimlerinde İYİ PARTİ adayı) VE CAN DOSTU RECEP ÖNDER. VEYSEL VE RECEP SAYISIZ USULSÜZ İŞLERE ŞAHİT OLUNCA MANSUR VE ATİLLA’YI ETRAFTA KONUŞMAYA BAŞLIYOR… VEYSEL TEKRAR BAŞKAN ADAYI OLMAK İSTEYİNCE TEHDİTLER BAŞLIYOR. ÇÜNKÜ MANSUR KENDİ ADAYI OLARAK ÖZER KASAP’A KARAR KILDI… RECEP ÖNDER, MANSUR YAVAŞ VE ATİLLA ÇELİK’İN HAKKINDA KONUŞMALARININ DOZAJINI ARTTIRINCA TALİMAT VERİLİYOR VE VİDEODA Kİ MANZARA ORTAYA ÇIKIYOR…

ÖZET, MANSUR’A SESİNİ YÜKSELTEN İŞTE BÖYLE CEZASINI ÇEKER… HADİ ANKARA MANSUR’A OY VER Kİ ANKARA MEÇHULE YELKEN AÇSIN… BU ARADA BU VİDEOYU SEYREDECEK OLAN MERAL AKŞENER ŞU ANDA BEYPAZARINA İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI YAPTIĞI RECEP ÖNDER’E YAPILANLARI GÖRÜNCE TAVRI NE OLACAK GERÇEKTEN ÇOK MERAK EDİYORUM

BU KONUYLA İLGİLİ DAHA PEK ÇOK TWEETİM OLACAK… VİDEOYU SEYRETTİKTEN SONRA MUTLAKA DÜŞÜNCELENİZİ BU TWEETİN ALTINA YAZIN Kİ UYUYANLARDA UYANSIN… VİDEODAKİ GALİZ KÜFÜRLERİ KESEMEDİM. ÖYLE BİR TEKNİĞİM YOK. ÖZELLİKLE TÜM BAYANLARDAN ÖZÜR DİLİYORUM…"

>

ATİLLA ÇELİK'TEN YANIT

Atilla Çelik ilgili videonun altına cevap niteğinde bir mesaj yazdı. Çelik şu ifadeleri kulandı:

"Dün akşam bir trolbaşı tarafından gündeme getirilen ve troller tarafından gerek bana gerekse ABB Başkanı Sayın Mansur Yavaş’a zarar vermek amacıyla yayılımı sağlanan konu hakkındaki gerçekleri kamuoyuyla paylaşıyorum. Bir Algı Balonunun Nasıl Söndüğüne Şahit Olacaksınız. 1. Konunun İYİ Parti tabanına maksatlı bir şekilde mesaj vermesi hedeflenmektedir. Olay 2020 Yılında Gerçekleşmiştir. Kavgada yer alan kişi o tarihte İYİ Parti İlçe Başkanı değildir. Tam aksine o tarihte ben, İYİ Parti’de siyaset yapıyor ve Meclis Üyesi görevimi sürdürüyordum. Yani konunun İYİ Parti ile hiçbir ilgisi yoktur. 2. Kavgadaki taraflar yıllarca birbirini tanıyan, beraber büyüyen, aynı sokaklarda yetişen kişilerdir. 2020 yılında, iki arkadaşın gece bir mekânda oturduktan sonra birlikte aynı arabayla evlerine giderken, adımın geçmesi üzerine kavgaya tutuştuklarını olaydan sonra öğrendim. Dolayısıyla konuyla benim, hele ki Mansur Başkanımızın haberi, ilgisi ve bilgisi bulunmamaktadır. 2 arkadaşın gecenin ilerleyen saatlerinde kendi aralarında yaşadığı kavga bizleri bağlamamaktadır. Yıllarca bir karıncayı bile incitmemeye özen gösteren bir kişi olarak, şiddetin her türlüsüne elbette net bir şekilde karşıyım. Buna rağmen, 2 kişinin kendi aralarındaki kavgadan siyaseten nemalanmaya çalışanlara da elbette pabuç bırakmayacağım. Yarın öbür gün “ben de bunu yaptım” demek için Turgut Altınok’a açıktan veremediği desteği Mansur Başkanımıza zarar vereceğini düşündüğü aciz fikirler ile sunmak isteyen bir trolbaşının oyunu yine bozulmuştur. Kayıt paylaşmayı sevdiği için kendisinden piyasada dolaşan “3GEN” kaydını da paylaşmasını beklediğimi belirtiyorum.5 yıldır edilmedik iftira, atılmadık çamur kalmamasına rağmen bu kirli siyasetin Mansur Başkanımızın karşısında günden güne erimesinden ders alınmadığı ortadadır. Gerçeklerin gün yüzüne çıkma gibi bir huyu vardır. İşte bu gerçekler sonucunda, halkın Mansur Başkanımıza olan ilgisi ve desteği sokak sokak, cadde cadde büyümektedir, daha da büyüyecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

>

MELİH GÖKÇEK'TEN ÇELİK'E KARŞI CEVAP

Bunun üzerine Melih Gökçek karşı cevap geldi. Gökçek şu ifadeleri kullandı:

"Beypazarı’nda iyi Parti ilçe Başkanı Recep Önder’i döven Erdinç Tanrıverdi biliyorsunuz atilla Çelik’in öz YİĞENİ. Baktım aşağıda attığı tweette işin içinden sıyrılabilmek için kıvırıp duruyor. Şimdi atilla Çelik’e sorularım var. Bu tweetin altından cevap verirse memnun olurum. Kendisini takibe aldım rahat cevap verebilir.

SORULAR:

1) Erdinç Tanrıverdi 0 55. 90. 41 35 .. Nolu telefonundan senin 0 53. 50. 6. 25 .. nolu Telefonuna WhatsApp üzerinden bu dayak videosunu attı mı? Şu anda WhatsApp ından silebilirsin ama olay adliyeye intikal ettiği zaman bu kayıtlardan rahatlıkla çıkartılabilir. Cevabını ona göre cevap ver.

2) Senin oğlun ve Y.K’nın oğlu beraber bir şirket kurdular mı? Senin oğlunun ve Y.K. Oğlunun kurduğu şirket başta nar ve portakal olmak üzere devamlı olarak yüksek fiyatlardan Belko’ya satış yapıyorlar mı?

4) Recep Önder’in Beypazarı’nda bu konuları konuşması ve bu konuşmaların yaygın hale gelmesi seni çok rahatsız etti mi? Bu konuda Recep’i ikaz ettin mi?

5) Erdinç Tanrıverdi Recep Önder‘i döverken devamlı olarak “Atilla abinden özür dile, Mansur Başkan’dan özür dile, hakkını helal et de” diyor. Recep Önder senin hakkında ve Mansur hakkında hangi ağır ithamlarda bulundu ki özür diletiyor? Bu ithamların neler olduğunu açıklar mısın? Hadi bu sorulara cevap ver arkası gelecek… Bekliyorum…"

GÖRÜNTÜLER SOSYAL MEADYA VE

HABER SİTELERİNDE GÜNDEM OLDU

untitled-2-001.jpg

untitled-3.jpg

ab.jpg

untitled-1-003.jpg

untitled-1-002.jpg

untitled-1-001.jpg

·

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.