Melo'dan Galatasaray açıklaması

Melo'dan Galatasaray açıklaması
- Interli futbolcu Felipe Melo:"Galatasaray, kendimi önemli hissetmemi sağladı" - "Ben burada (Inter'de) mutluyum. Bir problemim yok ve burada kalmak istiyorum" - "Fatih Terim ile baba-oğul ilişkimiz vardı"


ROMA (AA) - İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Inter'de forma giyen Brezilyalı futbolcu Felipe Melo, Galatasaray'ın kariyerinde kendisini önemli hissettirdiğini söyledi.

Brezilyalı oyuncusu, Sky Italia kanalına kariyerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kendisini geliştirdiğini ifade ettiği Fiorentina'yı çok sevdiğini, ardından transfer olduğu Juventus ile hiçbir başarı elde edemediğini anlatan Melo, "Fiorentina'yı bırakıp giden ben değildim. Orada 5 senelik sözleşmem vardı ama onlar beni ilk yılın sonunda Juventus'a sattı. Fiorentinalı taraftarları halen çok seviyorum. Juventus'ta kendimi geliştirdim ama bir şeyler kazanamıyorduk o dönem. Kazanmak için Türkiye'ye gittim ki orada çok kupa kazandım. Hatta Şampiyonlar Ligi'nde Juventus'u da eledik. Galatasaray, kendimi önemli hissetmemi sağladı." diye konuştu.

Galatasaray'a transfer olduğu dönemde Fransa'nın Paris Saint-Germain takımına gitme durumunun da olduğunu belirten Melo, "Ekonomik açıdan reddedemeyeceğim bir teklif yaptılar. Dört çocuğum var, 'hayır' diyemezdim. İlk maç bir hazırlık maçıydı, kulübede kalmıştım ama çok sayıda taraftar vardı. Çok hoşuma gitmişti. Orada 4 yıl kaldım ve her şeyi kazandım. En çok kupa kazanan Brezilyalı oldum. Taraftarlarla çok güzel ilişkim oldu. Fatih Terim ile baba-oğul ilişkimiz vardı." ifadelerini kullandı.

Birlikte çalıştığı teknik direktörleri de değerlendiren Melo, Cesare Prandelli'nin taktik açıdan "bir numara" olduğunu ve kendisinin gelişimine büyük katkı yaptığını söyledi. Felipe Melo, "(Roberto) Mancini ile inanılmaz bir ilişkimiz var. Ona çok saygı duyuyorum ve beni Inter'e transfer ettiği için teşekkür ediyorum." şeklinde görüş belirtti.

Brezilyalı futbolcu, Inter'in bu sezonki performansıyla ilgili şunları kaydetti:

"Takımdaki birçok arkadaşımız yeni. İlk yılda hemen kazanmak zor ama genel olarak sabır istiyor. Düşüşten sonra şimdi döndük ve yeniden kazanmaya başladık. Bu ileriye dönük bir işaret. Ben buraya kazanmaya ve Inter'i yeniden Avrupa'ya taşımaya geldim. Gerçek hedef, Şampiyonlar Ligi'ne dönmek. Geçen yıla göre çok daha iyi performans sergiledik. Buradaki tek hatam, Lazio maçındaki penaltıya sebep olmamdır. Burada 3 yıllık sözleşmem var. Menajerim kulüple görüştü. Burada olmaktan mutluyum. Herhangi bir problem yok. Burada kalmak istiyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.