Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın:

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın:
''Sendikacılığımız tenkit değil teklif esaslıdır. Sorunlardan beslenen değil çözümlerle güçlenen bir yaklaşımı önemsiyoruz''

ELAZIĞ (AA) - Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, ''Sendikacılığımız tenkit değil teklif esaslıdır, sorunlardan beslenen değil çözümlerle güçlenen bir yaklaşımı önemsiyoruz.'' dedi.

Eğitim-Bir-Sen Elazığ 1 Nolu Şube Başkanlığının yeni hizmet binasının açılışı için Elazığ'a gelen Yalçın, Vali Murat Zorluoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Yalçın, kamudaki 11 hizmet kolunun tamamında genel yetkili olarak çözüm için kamu işveren heyetinin muhatabı olan bir konfederasyon olduklarını ve 900 bini geçen üye sayısıyla 15 Mayıs'ta 1 milyon üye sayısına ulaşmak için yoğun gayret sarf ettiklerini belirtti.

Bütün hizmet kollarında genel yetkili olarak kamunun sosyal paydaşı ve ortağı olduklarını ifade eden Yalçın, şöyle konuştu:

''Dolayısıyla sendikacılığımız tenkit değil teklif esaslıdır. Sorunlardan beslenen değil çözümlerle güçlenen bir yaklaşımı önemsiyoruz. Onun için son toplu sözleşmede 213 kazanım gibi önemli bir kazanıma imza atarak kamu görevlilerinin sorunlarına önemli çözümler getirdik.Yine Nisan 25'inden başlayıp 25 Mayıs'a kadar devam edecek süreçte de yine toplu sözleşme masasında, üzerinde konuşulması gereken konular dediğimiz, çalışılması gereken başlıklara ilişkin devlet personel koordinasyonunda çalışmalarımız devam edecek ve bir kazanım sürecimiz yine devam etmiş olacak.''

Vali Zorluoğlu ile görüşmesinin ardından Eğitim-Bir-Sen Elazığ 1 Nolu Şube Başkanlığı yeni hizmet binasının açılış törenine katılan Yalçın, Türkiye'nin en büyük emek hareketi olduklarını söyledi.

Binanın açılışına Vali Zorluoğlu, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze ve Eğitim-Bir-Sen Elazığ 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Bahşi de katıldı.



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.