Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın:

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın:
"Daha bu ülkede kurulu tuzakların, kurulu düzeneklerin, vesayetin tahkimatı noktasında ortaya çıkarılmış olan barikatların temizlenmemiş olanları var"

ŞANLIURFA (AA) - Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, "Daha bu ülkede kurulu tuzakların, kurulu düzeneklerin, vesayetin tahkimatı noktasında ortaya çıkarılmış olan barikatların temizlenmemiş olanları var" dedi.

Yalçın, Eğitim- Bir-Sen Şanlıurfa 2 Nolu Şubesince düzenlenen "Üniversiteler ve Sendikal Örgütlenme" adlı toplantının açılışında yaptığı konuşmada, ülkede gelinen durumun istedikleri noktada olmadığını söyledi.

1982 vesayet anayasasının değiştirilerek millete yaslanması gerektiğini ifade eden Yalçın, şöyle konuştu:

"Türkiye bir tıkanma yaşıyor, bu tıkanmanın önünün açılması gerekiyor. Ülkede yapılan başkanlık ve hükümet modeli tartışmaları, aslında ülkenin geldiği noktada bir çıkış aradığını gösteriyor. Daha bu ülkede kurulu tuzakların, kurulu düzeneklerin, vesayetin tahkimatı noktasında ortaya çıkarılmış olan barikatların temizlenmemiş olanları var."

Toplantıda Yalçın'a bakır plaket ile mırra takımı hediye edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.