Menteşe'de orman yangını

Menteşe'de orman yangını
Muğla'nın Menteşe ilçesinde 2 katlı bir evde başlayan yangın rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyerek ormanlık alana sıçradı- Ekiplerin ve vatandaşların müdehalesiyle kontrol altına alınan yangında 2 katlı ev kullanılamaz hale geldi, 2 hektar ormanlık ala

MUĞLA (AA) - Menteşe ilçesinde iki katlı evde çıkan ve ormanlık alana sıçrayan yangında 2 hektarlık alan zarar gördü.
Alınan bilgiye göre, Yemişendere Mahallesi Tembeller mevkisinde Ramazan Korkut'a ait iki katlı evde, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen alevler, ormanlık alana da sıçradı.
Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine Muğla Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 5 arazöz, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı 5 itfaiye aracı ve ekipler sevk edildi.
Yangın, ekipler ve vatandaşların yaklaşık iki saat süren çalışmalarının ardından kontrol altına alındı.Yangında Korkut'a ait iki katlı ev kullanılamaz hale geldi, 2 hektar ormanlık alan da zarar gördü.

Menteşe'de orman yangını

Menteşe'de orman yangını

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.