Merakla Beklenen Hastane İhalesi 28 Aralıkta

Merakla Beklenen Hastane İhalesi 28 Aralıkta
Sağlık Bakanlığı tarafından Seydişehir’e yeni yaptırılan ve yüzde 75’lik kısmı tamamlanan otel konforundaki 75 yataklı devlet hastanesinin alt yapı ve çevre düzenleme işi, TOKİ tarafından ihaleye çıkarılıyor...

Süleyman Sayan'ın Haberi

Sağlık Bakanlığı tarafından Seydişehir’e yeni yaptırılan  ve yüzde 75’lik kısmı tamamlanan otel konforundaki 75 yataklı devlet hastanesinin alt yapı ve çevre düzenleme işi, TOKİ tarafından ihaleye çıkarılıyor.

Müjdeyi veren AK Parti Konya Milletvekili Dr. Mustafa Baloğlu, ihale tarihini 28 Aralık 2015 olarak açıkladı. Sağlık Bakanlığı bütçesinden  yapımına başlanan ve yüzde 75’lik kısmı tamamlanan 75 yataklı hastane binası inşasının çevre ve altyapı düzenleme işi için TOKİ ihaleye çıkıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Konya Milletvekili Dr. Mustafa Baloğlu; “Hastane binamız, tek kişilik ve iki kişilik modern odalardan oluşacak ve adeta bir otel konforuna sahip olacak. Farklı mimarisiyle, bölgemizin modern ve Avrupa standartlarındaki hastanelerinden biri olacak.Hastanemizin  alt yapı ve çevre düzenleme işi ihalesi 28 Aralık 2015’te yapılacak. ” dedi. (Süleyman Sayan- Pusula)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.