Meram Belediyesinden butik cami

Meram Belediyesinden butik cami
Meram Belediyesi tarafından Dedekorkut Mahallesi Şehit Erol Olçok Parkı yanındaki butik caminin inşaatı hızla yükseliyor. Caminin inşaat çalışmalarını denetleyen Başkan Toru, “Geleneksel mimarimize uygun butik bir cami olarak çevreye oldukça yakışacak. İn

Meram Belediyesi tarafından Dedekorkut Mahallesi Şehit Erol Olçok Parkı yanındaki butik caminin inşaatı hızla yükseliyor. Caminin inşaat çalışmalarını denetleyen Başkan Toru, “Geleneksel mimarimize uygun butik bir cami olarak çevreye oldukça yakışacak. İnşallah bu yıl içerisinde 9’uncu, 10’uncu ayda da camimizin açılışını yapmayı hedefliyoruz” dedi.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Dedekorkut Mahallesi Sivaslı Ali Kemal Caddesi üzerinde yapımı devam eden caminin inşaat çalışmalarını denetledi.

MİMARİSİYLE ÖRNEK CAMİ

Meram bölgesinde halkın ihtiyaç duyduğu sosyal donatılar, yeşil alan çalışmaları ve spor merkezleriyle birlikte yatırımların hızla devam ettiğini belirten Başkan Toru, “2017 yılında açılışını yaptığımız Şehit Erol Olçok Parkı’nın yanına bir cami yapılması noktasında halkımızın talepleri vardı. Bu istekleri dikkate alarak belediye olarak camiyi projelendirdik ve ihalesini yaptık. Şu anda cami inşaatı hızla yükseliyor. 1170 metrekare arsa alanı üzerinde yapımı devam eden caminin inşaat alanı ise 550 metrekare. Geleneksel mimarimize uygun bir cami olacak. İnşallah bu yıl içerisinde 9’uncu, 10’uncu ayda da camimizin açılışını yapmayı hedefliyoruz. Şimdiden hayırlara vesile olsun” dedi.

merama-ornek-cami-(3).jpg

ÖRNEK MİMARİ PROJE

Dedekorkut Mahallesi Sivaslı Ali Kemal Caddesi üzerinde halkın talepleri doğrultusunda projelendiren ve yapımı devam eden cami; bodrum, zemin ve mahfil katı ile birlikte 500 kişilik ibadet alanına sahip.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum