Meram Belediyesi'ne 'TSE Güvenli Hizmet Belgesi'

Meram Belediyesi'ne 'TSE Güvenli Hizmet Belgesi'
Meram Belediyesi TSE Covid-19 hijyen, enfeksiyon önleme ve kontrol belgelendirme programı şartlarını yerine getirerek ‘Güvenli Hizmet Belgesi’ni almaya hak kazandı.

Meram Belediyesi TSE Covid-19 hijyen, enfeksiyon önleme ve kontrol belgelendirme programı şartlarını yerine getirerek ‘Güvenli Hizmet Belgesi’ni almaya hak kazandı.  Hemşehrilerinin ve personelin sağlığının kendileri için her şeyden önemli olduğunu ve pandeminin ilk gününden bu yana tedbirleri sıkı sıkıya uyguladıklarını kaydeden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, TSE Güvenli Hizmet Belgesi ile bu gayretlerinin onaylandığını ve belgelendiğini söyledi.  

ts1.jpg

TSE COVİD-19 HİJYEN, ENFEKSİYON ÖNLEME VE KONTROL 

belgelendirme programı şartlarını yerine getiren Meram Belediyesi ‘Türk Standartları Enstitüsü Güvenli Hizmet Belgesi’ni almaya hak kazandı. Pandemi süreci boyunca vatandaşların ve personelin sağlığını koruma adına  tüm detayların düşünüldüğü bir hizmet ortamı oluşturma gayreti içinde olduklarını hatırlatan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, alınan belgenin bu gayretlerin bir sonucu olduğuna vurgu yaptı. 

ts2.jpg

BAŞKAN KAVUŞ; “HEMŞEHRİLERİMİN VE EKİP ARKADAŞLARIMIZIN SAĞLIĞI BİZİM İÇİN HERŞEYDEN DAHA DEĞERLİ”

Geçtiğimiz günlerde de belediyenin iştiraki olan Kafe Meramların da Türkiye’de ilk olarak ‘Güvenli Turizm Belgesi’ aldığını anımsatan Başkan Mustafa Kavuş; “Hemşehrilerimizin ve çalışma arkadaşlarımızın sağlığı bizim için her zaman değerlidir. Bunu her fırsatta dile getirdik ve bunun için pek çok önlem alıp hizmet ortaya koyduk. Bu önlemlerimiz pandemi sürecinde çok daha fazla arttı. Vatandaşlarımızın, işlemlerini belediyeye gelmeden internette e-belediye üzerinden gerçekleştirebilmelerine olanak sağladık. Bunda öncü kurumlardan biri olduk. Hatta gün geldi personelimiz zorda kalan insanımızın ayağına kadar giderek işlemlerini halletti. Ancak tüm bunlara rağmen belediyeye gelmek durumunda kalan hemşehrilerimin salgın riskinden uzak kalabilmeleri adına binamızın içinde hijyenden sosyal mesafeye kadar her önlemi tüm ayrıntılarıyla uyguladık. Bu gayretlerimizin sonunda bu belgeyi almaya hak kazandık. Güvenli hizmet anlayışımız bu belgeyle konunun uzmanı TSE kurumu tarafından onaylandı. Hemşehrilerimiz gönül rahatlığıyla hizmet binamızda işlerini görebilirler. Ancak işleri çok acil ve çok elzem değilse kendilerini ve sevdiklerini korumaları açısından toplu alanlardan olabildiğince uzak durmalarını tavsiye ediyorum. Pandeminin büyük riskine rağmen özveriyle çalışan ve hemşehrilerimizin sağlığı için hassasiyet gösteren tüm ekip arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum” diye konuştu.      

ts3.jpg

ts4.jpg 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.