Meram Belediyespor 7 madalya ile döndü

Meram Belediyespor 7 madalya ile döndü
Türkiye Kick Boks Turnuvası’na 7 sporcu ile katılan Meram Belediyespor 7 madalya ile döndü.

Meram Belediyesporlu sporcular, Ordu’da düzenlenen Türkiye Kick Boks Turnuvası’na da damga vurdu.

6 BİN SPORCUNUN KATILDIĞI TURNUVADA 7 MADALYA

Yaklaşık 6 bin sporcunun katıldığı turnuvada Meram Belediyespor 7 sporcusuyla katılırken, tüm sporcular madalya kazanma başarısı gösterdi. Meram Belediyesporlu Sabriye Gür 70 kiloda, Sudenaz İlisulu 65 kiloda ve Emircan Beserek ise 52 kiloda 1.’liği göğüsledi. Ahmet Uğur 91 kiloda ve Muzaffer Karabulut 54 kiloda 2. olurken, Serdar Çınar 63,5 kiloda, Şeyma İyiel 65 kiloda 3.’lük madalyası kazandı.

“MERAM BELEDİYESPOR’UMUZ BAŞARILARINA YENİLERİNİ EKLİYOR”

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Meram Belediyespor’un başarılarına yenilerini ekleyerek yoluna devam ettiğini kaydetti. Başkan Kavuş, genç sporcuları tebrik ederken şunları söyledi; “Sporcularımızın çıktıkları müsabakalardaki kazanma arzuları bizleri çok mutlu ediyor. Tüm branşlarımızda elde edilen başarılar ise gösterilen çaba ve azmin eser. Sporun insan hayatına kazandırdığı değeri biliyor ve Meram Belediyesporumuzu çok önemsiyoruz. Sporcular da verdiğimiz desteğin karşılığı olarak turnuvalardan madalya ile dönüyorlar. Kick Boks Turnuvası’na katılan ve madalyalarla dönen gençlerimizi tebrik ediyor, ailelerine ve hocalarımıza teşekkür ediyorum.”

1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.