Meram Belediyespor Avrupa Kick Boks Şampiyonasından iki madalya ile döndü

Meram Belediyespor Avrupa Kick Boks Şampiyonasından iki madalya ile döndü
05-14 Kasım tarihlerinde Karadağ’ın Montenegro ve Budva şehirlerinde düzenlenen Avrupa Kick Boks şampiyonasında takım sporcularından Ahmet Uğur Avrupa Şampiyonu olurken Muzaffer Karabulut gümüş madalya kazandı.

05-14 Kasım tarihlerinde Karadağ’ın Montenegro ve Budva şehirlerinde düzenlenen Avrupa Kick Boks şampiyonasında takım sporcularından Ahmet Uğur Avrupa Şampiyonu olurken Muzaffer Karabulut gümüş madalya kazandı.Meram Belediyesporlu kick boksçular Avrupa’da rüzgar gibi estiler.

Meram Belediyesporlu kick boksçular 05-14 Kasım 2021 tarihlerinde Karadağ’ın Montenegro ve Budva şehirlerinde gerçekleştirilen Avrupa Kick Boks şampiyonasına da damga vurdular. 91 kiloda finalde Polonyalı rakibi ile karşılaşan Meram Belediyesporlu Ahmet Uğur rakibini 3 – 0 gibi net bir skorla yenerek Avrupa Şampiyonu olurken, 54 kilogramda ringe çıkan takım sporcularından Muzaffer Karabulut, finalde Ukraynalı rakibine 2 – 1 yenilerek Avrupa ikincisi olarak gümüş madalya kazandı.

Başkan Kavuş; “Bu gururu yaşatan sporcularımızı ve antrenörlerini canı gönülden kutluyorum”

Gençliğe ve spora verdikleri desteğin meyvelerini, ulusal ya da uluslararası şampiyonalardan alınan madalyalarla toplamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Avrupa Şampiyonasından madalya alan kick boksçuları ve antrenörlerini tebrik etti. Sporcuların, verdikleri desteği madalyalarla taçlandırarak sadece Meram'ın ya da Konya'nın değil tüm Türkiye'nin gururu olduklarını kaydeden Başkan Kavuş, “Sporcularımız ve antrenörleri azimli ve uzun soluklu çalışmalarını, Avrupa Şampiyonluğu gibi büyük organizasyonlardan aldıkları madalyalarla neticelendiriyorlar. Alınan bu sevindirici neticeler sadece onların, ailelerinin ya da hocalarının değil milletçe hepimizin göğsümüzü kabartıyor. Böylesi büyük şampiyonalarda bayrağımızın göklere çekildiğini görmek diğer gençlere de örnek teşkil ediyor, onları şevklendiriyor. Tüm bu sebeplerle sporcularımızı canı gönülden kutluyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum” diye konuştu.

gelenek-bozulmadi-2.jpg

gelenek-bozulmadi.jpg

gelenek-bozulmadi-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.