Meram Belediyespor Taekewondo Takımı dört birincilikle şampiyon oldu

Meram Belediyespor Taekewondo Takımı dört birincilikle şampiyon oldu
 Editör
Meram Belediye Spor Kulübü Cumhuriyet Kupası Taekwondo Gençler Konya Şampiyonası’nda dört birincilikle takım halinde şampiyon oldu.

21 Ekim 2023 tarihinde yapılan Cumhuriyet Kupası Taekwondo Gençler Konya Şampiyonası’nda Meram Belediye Spor Kulübü bayanlarda alınan dört birincilikle takım halinde şampiyon oldu. Meram Belediyesporlu Deniz Ünal 49 kg’da, Azra Bezirgancı 52 kg’da, H.Cansu Kılıç 59 kg’da, Melis Akgöz ise +68 kg’da tüm rakiplerini geçerek birincilik kürsüsüne çıktılar.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, yaptığı açıklamada kulübü, antrenörleri ve birinciliği alan sporcularını tebrik etti. Başkan Kavuş, açıklamasında şu görüşlere yer verdi; “Hemen hemen her gün kulübümüz sporcularının başarılarını kamuoyuyla paylaşıyoruz. İşte bir haber de taekwondo takımımızdan geldi. Dört birincilik ve bayanlarda aldıkları takım şampiyonluğuyla gurur duyduk. Her kızımızı canı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”

2-4.jpeg

1-5.jpeg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.