Meram Belediyespor Taekwondocuları kuşak terfi heyecanı yaşadı

Meram Belediyespor Taekwondocuları kuşak terfi heyecanı yaşadı
Meram Belediyesporlu Taekwondocular kuşak terfi heyecanı yaşadı.

Meram Belediyespor Taekwondocuları kuşak terfi heyecanı yaşadı. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve eşi Feyza Kavuş, Aşkan Muhammet Yürükuslu Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen sınavlarda sporcuları ve ailelerini yalnız bırakmadı. Renkli görüntülere sahne olan sınavlara milli sporcularda katıldı.

BAŞKAN KAVUŞ; “EVLATLARIMIZIN EN GÜZEL ŞEKİLDE YETİŞMESİ İÇİN PEK ÇOK ÇALIŞMA YÜRÜTÜYORUZ”

Terfi sınavları öncesinde yaptığı konuşmada, Meram’ın yaşam standartlarını yükseltmek adına yaptıkları her yatırımın kendileri için çok kıymetli olduğunu söyleyen Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Ancak geleceğimiz olan çocuklarımıza yaptığımız yatırımların bizim nazarımızda ayrı bir önemi ve ehemmiyeti var” diye konuştu. Geçtiğimiz süreç içinde gençlerin ve çocukların vatanına faydalı iyi bireyler olarak yetişmesine vesile olacak birçok projeyi hayata geçirdiklerini hatırlatan Başkan Mustafa Kavuş, “Onların fiziksel, zihinsel ve ruhsal gelişimlerine büyük katkı sunan bu projeleri Meram Gelişim Akademisi MEGA çatısı altında topladık. Yaz-Kış spor okulları, Konya’nın ilk e- spor merkezi, Yazılım Akademisi, Dijital Oyun Tasarım Atölyesi, Dil Atölyeleri, mimari bilim, fen, müzik, resim, uzay, havacılık, robotik kodlama, cebir atölyeleri, yarışmalar, sınavlar, akademik destekler, okullara yaptığımız kütüphaneler-kitaplıklar hatta okulların fiziki şartlarını düzeltme çalışmalarımıza kadar yaptığımız çalışmalar Meram’ın geleceğine yaptığımız yatırımlardan sadece birkaçı” diye konuştu.

1-6.jpg

BAŞKAN KAVUŞ; “GELECEĞİN ŞAMPİYONLARI BU OKULLARDAN ÇIKACAK”

Meram Belediyesinin sportif faaliyetleri hakkında da açıklamalarda bulunan Başkan Mustafa Kavuş, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Gençlerimizin spor yaptıklarını, spora olan ilgilerinin arttığını ve profesyonellik yolunda hızla ilerlediklerini görmekten ve onların tüm bu gelişiminde Meram Belediyesi olarak bizlerin katkısının olduğunu bilmekten dolayı da büyük gurur duyuyorum. Ülkemizin geleceğine ışık tutacak gençlerimizin, verilen bu desteklerin yanı sıra sporu sevmeleri, sporu hayatlarının bir parçası yaparak kötü alışkanlıklardan uzak durmaları ve bununla birlikte sağlıklı bir hayatı benimsemeleri, hatta daha ileriye giderek birer şampiyon olarak yetişmeleri için de ciddi emek ve mesai harcıyoruz. Bu çabamızın karşılığında sporcularımız, Olimpiyat madalyalarından dünya şampiyonluklarına kadar pek çok başarı kazandılar. İşte o şampiyonlar bu gençlerin arasından çıkıyor. Bugün burada kuşak terfi sınavlarının arasından da gerek yurtiçi gerekse uluslararası müsabakalarda nice şampiyonlar yetişecek, başarılarını taçlandıracak, bizleri ve sizleri de gururlandıracak inşallah.”

Kuşak terfi programı, Başkan Mustafa Kavuş’un genç sporculara temsili kuşak bağlamasının ardından, çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

9-3.jpg

10-1.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.