Meram Belediyespor Wushu takımından madalya şov

Meram Belediyespor Wushu takımından madalya şov
Meram Belediyespor Wushu Takımı, Wushu Türkiye Şampiyonası'ndan 14 madalya ile döndü.

Meram Belediyespor Wushu Takımı, 5 – 16 Şubat tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen Wushu Türkiye Şampiyonası'na damga vurdu. Meram Belediyespor, şampiyonadan tam 14 madalya ile döndü.

Meram Belediyespor Wushu Takımı sporcuları, 5 – 16 Şubat tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen Wushu Türkiye Şampiyonası'nda 14 madalya kazanarak önemli bir başarının daha altına imza attılar. Antrenörlüklerini Mehmet Altınsarı ve Yılmaz Murat’ın yaptığı Meram Belediyesporlu wushu sporcularının 14 madalya ile Meram ve Konya’yı bir kez daha gururlandırdığını ifade eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Federasyonun 2022 yılı faaliyet programında yer alan Dünya ve Avrupa Şampiyonası ön hazırlık aşaması ve aynı zamanda Milli Takım seçme müsabakalarının da yer aldığı Wushu Türkiye Şampiyonası'nda ortaya koydukları gayret ve aldıkları başarılar dolayısıyla sporcularımızı tebrik ediyor, ailelerine ve hocalarımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

meram-1.jpg

Şampiyonada derece alan isimler ise şöyle; Defne Temur Wushu Sanda Yıldızlar Türkiye ikincisi, Gözde Zeren Güldal Wushu Sanda Yıldızlar Türkiye ikincisi, Zeynep Suennur Sergül Wushu Sanda Yıldızlar Türkiye üçüncüsü, Rümeysa Arıkoğlu Wushu Sanda Yıldızlar Türkiye üçüncüsü, Betül Demirbaş Wushu Sanda Gençler Türkiye birincisi, Şaheser Ebrar Özavcı Wushu Sanda Gençler Türkiye ikincisi, Gamze Sıla Güldal Wushu Sanda Gençler Türkiye ikincisi, Kamil Ünlü Wushu Sanda Gençler Türkiye üçüncüsü, Fatih Önal Wushu Sanda Gençler Türkiye üçüncüsü, Reyhan Gül Wushu Sanda Büyükler Türkiye ikincisi, İsa Dilbaz Wushu Sanda Büyükler Türkiye ikincisi, Sıla Özge Öden Wushu Taolu Gençler Türkiye birincisi, Aynur Murat Wushu Taolu Gençler Türkiye birincisi, Mevlana Şems Özdemir Wushu Taolu Gençler Türkiye birincisi.

meram-5.jpeg

meram-1.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.