Meram Belediyesporlu Azra Türkiye ikincisi oldu

Meram Belediyesporlu Azra Türkiye ikincisi oldu
 Yazar
Meram Belediyesporlu Azra Bezirgancı, Konya Karatay Spor ve Kongre Merkezinde 26-29 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen “Kulüpler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda” Türkiye ikincisi oldu.

Konya Karatay Spor ve Kongre Merkezinde 26-29 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen “Kulüpler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda” Meram Belediyespor Kulübü Sporcusu Azra Bezirgancı, 9 zorlu maçın ardından bayanlar 57 kilogramda 267 sporcu arasından Türkiye ikincisi oldu. Bu başarısından dolayı gümüş madayanın sahibi olan Taekwondo sporcusu Bezirgancı’yı tebrik eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Bizlere bu mutluluğu yaşatan sporcumuzu kutlar, başarılarının artarak devam etmesini dilerim” dedi.

2-14.jpg

BAŞKAN KAVUŞ: SPORCULARIMIZIN BAŞARILARI DAİM OLSUN

Takım sporcularının girdikleri her turnuva ve şampiyonadan madalyalarla dönerek kendilerini ve Meram’ı onurlandırdıklarının altını çizen Başkan Kavuş, Meram Belediyespor isminin hep başarıyla anılması için gereken altyapıyı oluşturmak adına önemli yatırımların altına imza attıklarını kaydetti. Sporun ve sporcunun kendileri için ayrı bir öneme sahip olduğunu ifade eden Kavuş, “Spor ve sporcularımız için gayretle çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızın karşılığını, sporcularımız Meram’a getirdikleri madalyalarla ödüyorlar. Konya’da gerçekleştirilen Kulüpler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda mücadele eden tüm sporcularımızı antrenörlerini, teknik ekibi ve kulüp yöneticilerimizi tebrik ediyorum. Sporcularımızın başarıları daim olsun” diyerek sözlerine son verdi.

1-28.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.