Meram Belediyesporlu sporculardan 12 madalya

Meram Belediyesporlu sporculardan 12 madalya
Meram Belediyespor sporcuları, Türkiye Wushu Şampiyonası'nda farklı kategorilerde verdikleri mücadele sonucu 12 madalya kazandı.

Meram Belediyespor sporcuları, Türkiye Wushu Şampiyonası'nda farklı kategorilerde verdikleri mücadele sonucu 12 madalya kazandı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada ifadelerine yer verilen Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Sakarya'da düzenlenen Türkiye Wushu Şampiyonası'na 16 sporcu ile katıldıklarını belirtti.

Meram Belediyespor'un 12 madalya kazanarak büyük bir başarı elde ettiğini dile getiren Kavuş, "Sporcularımız çıktıkları müsabakalarda aldıkları başarılı sonuçlarla göğsümüzü kabartmaya devam ediyor. Wushu Şampiyonası'nda ortaya koydukları gayret ve aldıkları başarılar dolayısıyla sporcularımızı tebrik ediyor, ailelerine ve hocalarımıza teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Açıklamada sporcuların elde ettikleri başarılarla ilgili şunlar kaydedildi:

"Kung Fu, Taolu, Sanda ve Light Sanda kategorileri 1. etap Taolu şampiyonasında Mevlana Şems Özdemir, Sıla Özge Öden, Hatice Nur Küçüktanık Türkiye birinciliği elde ederken Aynur Murat Türkiye ikincisi oldu.

Şampiyonanın 2. etap yarışmalarında ise Meram Belediyesporlu sporcular Kamil Ünlü, Şaheser Ebrar Özavcı, Betül Demirbaş ve Gamze Sıla Güldal dereceler elde ederek büyük gurur yaşattı.

Yine şampiyonanın 3. etabında Büyükler Sanda ve Light Sanda kategorisinde Meram Belediyesporlu İsa Dilbaz, Yusuf Karabağ, Reyhan Gül ve Hanife Eylem Özkay dereceye giren isimler oldu."

20210718-155747.jpg

20210718-155744.jpg20210718-155742.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.