Meram Belediyesporlu tekvandocular Brezilya yolcusu

Meram Belediyesporlu tekvandocular Brezilya yolcusu
Gaziantep’te düzenlenen İşitme Engelliler Türkiye Tekvando Şampiyonası'nda Olimpik Siklet kategorisi 57 kg. büyük bayanlarda birinci olan Selma Canlı ile 58 kg. büyük erkeklerde birinci olan Muhammet Bilici Brezilya'da ülkemizi temsil edecekler.

Meram Belediyesporlu tekvando sporcuları Selma Canlı ve Muhammet Bilici, İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda kendi branşlarında birinci olarak Brezilya’da gerçekleştirilecek olimpiyatlara katılmaya hak kazandı.

Meram Belediyesi bünyesinde faaliyetini sürdüren Meram Belediyespor’da sporcular ulusal ve uluslararası müsabakalarda gösterdikleri başarılarla gurur kaynağı olmaya devam ediyor. Gaziantep’te düzenlenen İşitme Engelliler Türkiye Tekvando Şampiyonası’na Meram Belediyesporlu sporcular damga vurdu. Olimpik Siklet kategorisi 57 kg. büyük bayanlarda birinciliğe Selma Canlı uzanırken, 58 kg. büyük erkeklerde Muhammet Bilici birinci oldu. Bu sonuçlarla birlikte 1-15 Mayıs 2022 tarihleri arasında Brezilya’da yapılacak olan 24. Deaflympıcs Olimpiyatları'nda Meram Belediyesporlu Selma ve Muhammet ülkemizi temsil etmeye hak kazandı.

meram-2.jpg

BAŞKAN KAVUŞ’TAN GENÇ SPORCULARA TEBRİK

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, işitme engelliler tekvando branşında büyük sevinç yaşadıklarını kaydederek, “Meram Belediyesporu'muz katıldığı her organizasyondan alnının akıyla çıkmaya devam ediyor. Çocuk ve gençlerimizi spora teşvik etmek amacıyla hizmet veren spor kulübümüz, müsabakalarda da başarılar elde ederek bizleri gururlandırıyor. Son olarak Gaziantep’teki tekvando Şampiyonası’nda kendi kategorilerinde birincilik elde eden sporcularımız Selma Canlı ve Muhammet Bilici kardeşlerimizi tebrik ediyorum. İnşallah Brezilya’da ülkemizi temsil edecek ve oradan da dereceler elde ederek dönecekler” şeklinde görüş belirtti.

meram-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.