Meram Kara Kartallar Konya’yı temsil edecek

Meram Kara Kartallar Konya’yı temsil edecek
Konya U16 Ligi final grubu müsabakaları son maçında Meram Kara Kartallar Kasırgaspor’u 1-0 mağlup ederek kademe müsabakalarına çıkmaya hak kazandı.

 

 

Konya U16 Ligi final grubu müsabakaları son maçında Meram Kara Kartallar Kasırgaspor’u 1-0 mağlup ederek kademe müsabakalarına çıkmaya hak kazandı. Konya U16 Ligi grup maçlarını geçerek final grubuna kalan Meram Kara Kartallar, son maçında Kasırgaspor ile karşılaştı. Kritik maçı tek golle kazanan siyah-beyazlılar kademe müsabakalarına katılmaya hak kazandı. Meram Kara Kartallar ileri tarihte yeri ve zamanı açıklanacak Türkiye 1. Grup kademe müsabakalarında Konya’yı Selçuklu Belediyespor ile birlikte temsil edecek.

ARSLAN: KONYA’YI TEMSİL ETME HAKKINI BİR KEZ DAHA KAZANDIK

Meram Kara Kartallar U16 takımı teknik direktörü Ahmet Arslan, kendileri için kritik bir maçı kazandıklarını ifade ederek “Bu maç bizim açımızdan büyük öneme sahipti. Kazanmamız durumunda çıkıyorduk ama beraberlikte bile rakip finallere gidecek taraf olacaktı. Bizim için zor bir maç oldu ama rakibi yendik ve Konya’yı temsil etme hakkını bir kez daha kazandık. Burada asıl olan bizim bu oyuncularımızın kademe müsabakalarında vitrine çıkması. İnşallah üstüne de başarılar eklemeye çalışacağız. Biz oyuncu yetiştirme odaklı bir kulübüz ve bu vizyonumuz ile kademe maçlarında da farkımızı ortaya koyacağımıza inanıyorum. Lig boyunca yüreklerini ortaya koyan, son maçta büyük özveri göstererek maçı kazanmamızı sağlayan oyuncularıma da teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.