Meram Kara Kartallar U15 Türkiye dördüncüsü oldu

Meram Kara Kartallar U15  Türkiye dördüncüsü oldu
U15 Türkiye finallerinde Meram Kara Kartallar dörtlü finallerde dördüncü olarak Konya’ya döndü.

U15 yerel liginde şampiyon olduktan sonra birinci ve ikinci kademe maçlarında da şampiyon olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazanan Meram Kara Kartallar, hedeflediği şampiyonluğa ulaşamadı ve Türkiye dördüncüsü olarak Konya’ya döndü. Dörtlü finallerin yarı finalinde Elazığ Yolspor ile karşılaşan siyah-beyazlılar rakibi karşısında penaltıdan yediği golle 1-0 mağlup oldu ve final şansını kaybetti. Meram Kara Kartallar üçüncülük maçında ise İstanbul ekibi Zara Ekinlispor ile karşılaştı. Meram Kara Kartallar bu maçta da 1-0 mağlup olarak dördüncü olarak finalleri tamamladı.

Meram Kara Kartallar kulüp Başkanı Mustafa Metin, “Biz Türkiye şampiyonluğunu elde etmek amacıyla Sivas’a gitmiştik ama olmadı. Şampiyonların yer aldığı dörtlü finallerde ilk maçımızda talihsiz bir penaltı ile mağlubiyet ve üçüncülük maçında da yine güçlü rakip karşısında iyi oynamamıza rağmen mağlup olduk. Tabi en önemli hedefimiz oyuncu yetiştirmek. Bu anlamda doğru yoldayız. Oyuncularımızı birçok kulüp seyretti hatta bizden bazı oyuncuları transfer etmek için talepte bulunan kulüpler oldu. Bu da bizim başarılı olduğumuzu gösteriyor. Bu grupta şampiyonluk yaşayamadık belki ama diğer gruplarımızda istediğimiz şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyorum. Genç oyuncularımızı ve Hocalarımızı yakaladıkları başarı nedeniyle kutluyorum. Buraya gelebilmeleri bile bizim için anlamlıydı. Hepsine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.